HTML

Álmok

Az álmaimat írom le, hogy ne felejtsem el őket. Meg kíváncsi vagyok, másokat érdekelnek-e mások álmai?

Friss topikok

  • hanaura: Hű, ez elég veszélyes lehetett!:))) (2011.05.13. 03:25) Téridő
  • Lunaris777: Ismerős hangulat. Én ilyenkor azon szoktam filózni, hogy kéne valamit kezdeni az újonnan jött krea... (2011.02.28. 15:38) Szeg
  • hanaura: Akkor a "felébredő trükk" végül már majdnem egy tudatos álom volt, nem? Mondjuk ahogy lejött, nem ... (2010.10.31. 14:59) Paralízis
  • hanaura: Hmm, igen, erről többen így is számolnak be:) Egyébként rengeteg különféle "álom-technika" van, en... (2010.09.11. 16:35) Calea
  • hanaura: Hmm, igen, sőt erről olvastam is egy könyvben, hogy még tudományos szempontból is egészen hasonlóa... (2010.09.04. 14:17) Tej

Linkblog

Tej

2010.08.25. 22:23 Álomvadász

Egy dzsungelben áll két torony, nagyon régiek, több ezer évesek lehetnek, talán 50 méter magasak, kőből készültek, és az egyik meg van dőlve, mint a ferde torony. Ezt a dőlést kéne kijavítani, ezért az amerikaiak adnak két helikoptert, meg még egy repülőt, hogy azok segítségével, hevederekkel meghúzzák a tornyot egy irányba, és majd úgy rendbe teszik. A pilóták egyébként számítógépes grafikusok, és rendes a kormányuktól, hogy nem katonákat küldenek erre a kulturális feladatra. A helikopterek még csak most indulnak, és a felhőkarcolók felett mennek el, de hátrafelé repülnek, a farkuk van "előre", mert ez részben egy teszt is, hogy elég jó pilóták-e. Az egyikük 90%-ban jól teljesít, a másik csak 46%-ban, de leszarja a vezetőség, végül is egy ember is elég lenen a feladathoz, szóval nem lesz gond. Egy felhőkarcoló felett repülnek el, aminek a tetején kosaraznak, de nem veszik észre a helikoptereket, mert éjjel van, meg talán néhány felhő is, szóval sajnálom őket, mert érdekes látvány hátrafelé repülő helikoptereket látni.

Egy kisebb aulában, vagy teremben emberek fekszenek, üldögélnek, és van ott egy sámán, aki ayahuascát oszt, de inkább csak olyan, mint egy büfés, nincs semmilyen szertartás, csak aki épp arra jár, annak ad egy pohárral. Gondolom iszok én is, mert kicsit később kezdem érezni a hatását, de nem túl erősen, épp csak érzem, hogy ott van. Kicsit elbizonytalanodok, hogy jó ötlet volt-e inni, mert nem tűnik valami komolynak a sámán, de valaki megkérdezi tőlem, hogy akkor most nem bízok benne, a képességeiben? Elgondolkozok ezen, és arra jövök rá, hogy így is lehet hiteles, vagyis neki valószínűleg ez a stílusa, és fölösleges ragaszkodni valamihez, pl megszokott dolgokhoz, meg hogy minek milyennek kéne lennie, stb. Aztán a konyhánkban vagyok, és tejet iszok, de közben eszembe jut, hogy talán mégsem kéne, még a végén valami bajom lesz, nem tűnik valami jó kombinációnak, ezért inkább kihányom, de egy vékony fehér sugárban jön ki belőlem a tej, és szerintem már több kijött, mint amennyit megittam, ezért kicsit el is bizonytalanodok, hogy ez most honnan jön, meg most akkor mi van, már sosem fog elállni?

3 komment

Címkék: tej dzsungel

A bejegyzés trackback címe:

https://alomvadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr122247975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hanaura 2010.08.27. 14:30:35

Hmm, ez nagyon tetszett!:)

"Elgondolkozok ezen, és arra jövök rá, hogy így is lehet hiteles, vagyis neki valószínűleg ez a stílusa, és fölösleges ragaszkodni valamihez, pl megszokott dolgokhoz, meg hogy minek milyennek kéne lennie, stb. "

Ebben azért van valami!
Szóval még egy álomban is ott lehetnek az igen csak építő dolgok, azon túl, hogy különösek, meg furcsák, és időnként szórakoztatóak is..:)

Álomvadász 2010.08.27. 21:34:22

Ami még érdekes szerintem, hogy anyag nélkül is el lehet jutni ugyanazokba a tudatállapotokba, és szerintem hasonló mélységű, erejű felismeréseket lehet tenni.

hanaura 2010.09.04. 14:17:28

Hmm, igen, sőt erről olvastam is egy könyvben, hogy még tudományos szempontból is egészen hasonlóak a növényekkel, egyéb matériákkal kiváltott hatások, mint teszem azt egyes hiperventillációs gyakorlatok, vagy meditáció, netán dobolás, tánc, és még egy rakás hasonló dolog, amikben én azt hiszem átjárás is van, és így valahol "egymást igazolják".
süti beállítások módosítása